Våra sponsorer!

UARS är en volontärstyrd klubb med höga ambitioner. Vi arbetar hårt för att bli en av Sveriges bästa klubbar både på och utanför vattnet.

Båtar

Rodd är en materialsport. Det behövs bra utrustning för att nå bra resultat. Vi har stor tur med vår nuvarande flotta av båtar, varav flera är finansierade av olika projekt och generösa sponsorer. Men vi saknar fortfarande moderna båtar i flera båtklasser. Vi driver för närvarande ett projekt – Studentsatsningen – med ett antal ambitiösa mål, bland annat att köpa en ny coxless four i öppenviktsklassen.

Klubbhus

Vi har ett fantastiskt båthus för våra båtar. Men vi saknar ett klubbhus. Eftersom Fyris är täckt av is under flera månader varje vinter spenderar vi flera månader på roddmaskinen och i gymmet. Vi brukade hyra ett hus i Ultuna men var tvungna att lämna det för några år sedan. Vi har för närvarande en tillfällig klubblokal i en källare på Folkhögskolan. Men vi behöver mer utrymme för vår verksamhet för att kunna växa som klubb och planerar därför ett nytt klubbhus