Darum för kommande roddskolor

Lär dig ro!

Nedan hittar du alla kommande planerade datum för roddskolor eller try-out-dagar. Vi uppdaterar webbsidan så snart vi har ett planerat datum.

22a April

Prova på dag No.1, 2023

6e Maj – 20e Maj

Roddskola No. 1, 2023

Roddskola

Typer

Try out day

Kom och prova på rodd i några timmar innan du går med i roddskolan. Vi testar roddmaskinen, går igenom teori och går ut på vattnet. Boka in dig på nästa prova-på dag på denna länk

  • Typer

  • 150 kr

Roddskola

Vi har 2-3 roddskolor per år, där vi lär dig allt du behöver veta för att delta i vår allmänna träning, tävlingar, roliga utflykter och mycket mer. Läs mer om skriv upp dig för årets roddskola på följande länk Priset för roddskolan är 1200 SEK (950 SEK för studenter, exklusive doktorander). De 150 kr från prova-på-dagen kommer att dras av från denna kostnad. I detta pris ingår sju roddskolepass och tre allmänna träningspass med klubben. Om du har några frågor kan du kontakta Malin, vår roddchef, på roddchef@uars.se Vår roddskola omfattar 8 2h sessioner på land och vattnet där du lär dig allt du behöver för att kunna delta i klubbens aktiviteter.

  • Typer

  • 1200 SEK (950 SEK för studenter, exklusive doktorander).

Intresserad av roddskola eller prova på-dag?

Skicka oss ett meddelande om du vill bli kontaktad när vi håller nästa roddskola eller prova-på-dag. Ange i meddelandet om du är intresserad av något av följande.

´
´