Darum för kommande roddskolor

Lär dig ro!

Nedan hittar du alla kommande planerade datum för roddskolor eller try-out-dagar. Vi uppdaterar webbsidan så snart vi har ett planerat datum.

Inget datum satt än!

Try-out dag No.1, 2023

Inget datum satt än!

Roddskola No. 1, 2023

Roddskola

Typer

Try out day

Kom och prova på rodd i några timmar innan du går med i roddskolan. Vi testar roddmaskinen, går igenom teori och går ut på vattnet. När vi planerar en prova-på-dag kommer du att kunna boka en tid för 150 kr, via länken nedan.

  • Typer

  • 150 kr

Roddskola

Vi har 2-3 roddskolor per år, där vi lär dig allt du behöver veta för att delta i vår allmänna träning, tävlingar, roliga utflykter och mycket mer. Priset för roddskolan är 1200 SEK (950 SEK för studenter, exklusive doktorander). De 150 kr från prova-på-dagen kommer att dras av från denna kostnad. I detta pris ingår sju roddskolepass och tre allmänna träningspass med klubben. Om du har några frågor kan du kontakta Malin, vår roddkapten. Vår roddskola omfattar 8 2h sessioner på vattnet där du lär dig varje

  • Typer

  • 1200 SEK (950 SEK för studenter, exklusive doktorander).

Intresserad av roddskola eller prova på-dag?

Skicka oss ett meddelande om du vill bli kontaktad när vi håller nästa roddskola eller prova-på-dag. Ange i meddelandet om du är intresserad av något av följande.

´
´