Prova teambuilding med rodd!

Roddevent

Letar du efter nya teambuildingaktiviteter för din arbetsplats, eller kanske letar du efter den perfekta aktiviteten för en svensexa eller möhippa? Boka då ett roddarrangemang på UARS!

Letar du efter nya teambuildingaktiviteter för din arbetsplats, eller kanske letar du efter den perfekta aktiviteten för en svensexa eller möhippa?

Boka då ett roddarrangemang på UARS!

Vi använder stabila inriggare för fyra personer med en styrman (en av våra roddare), vilket garanterar dig ett säkert och roligt evenemang. Våra kunniga och duktiga instruktörer lär er grunderna i rodd och hjälper er att hitta rytmen tillsammans. Rodd är lagarbete i sin renaste form, där besättningen bokstavligen måste arbeta tillsammans för att föra båten framåt.

Rodd är också ett trevligt sätt att se Uppsala och dess omgivningar från ett annat perspektiv. Intensiteten och hastigheten är upp till dig! Om du vill kan vi anordna några roliga tävlingar. Vi skräddarsyr dagen efter dina önskemål!

Vanligtvis tar vi emot grupper mellan 4 och 16 roddare vid vårt båthus i Ultuna-området, och evenemanget varar i cirka 2 timmar. Vi kan ta emot större grupper, där vi roterar båtbesättningarna om evenemanget är en del av ett större arrangemang där rodd är en av flera aktiviteter. Det finns också möjlighet att transportera upp till två båtar till en annan startplats. Vi tar vanligtvis betalt per båt som vi måste ta ut. Varje båt tar med sig fyra roddare. Om ni skulle sakna deltagare för att fylla en bana kan vi också lägga till extra roddare.

  • Teambuilding
  • Möhippa/svensexa
  • Födelsedag eller annat event